Bogdan Trif (PSD): Revocarea ministrului Sănătății V. Voiculescu vine mult prea târziu pentru români! (CP)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis un comunicat de presă către mass media cu privire la revocarea ministrului Vlad Voiculescu:
Vine mult prea târziu pentru cei care și-au pierdut viața la “Victor Babeș” și la “Matei Balș”, mult prea târziu pentru morții înhumați dezbrăcați, în saci de plastic, mult prea târziu pentru pacienții evacuați în miez de noapte de la Spitalul Foișor, mult prea târziu pentru zeci de mii de bolnavi cronici care și-au zdruncinat sănătatea și mult prea târziu pentru elevii al căror an școlar a fost compromis din cauza Sinistrului Sănătății, Vlad Voiculescu!
România a suferit prea mult în această pandemie din cauza incompetenților și scandalagiilor pe care PNL și apoi USR+ i-au numit în fruntea Sănătății.


Au fost 4 luni în care președintele României a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
Trebuie pus ministru un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară și care poate să repare dezastrul produs de Voiculescu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri