Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în zona Drumul Ocnei – Veterani

Apă Canal Sibiu SA anunță că vineri, 16 aprilie ac, între orele 09,00 – 14,00, vor fi executate lucrări de deviere a unui tronson al rețelei de distribuție a apei potabile de pe strada Drumul Ocnei din municipiul Sibiu.

În intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei pentru locuitorii străzii Drumul Ocnei, pe sectorul cuprins între podul de peste pârâul Hambei și carmangeria ”Muvi” SRL, precum și pentru cei din Cartierul Veterani.

Lucrările sunt executate de firma ”Romark Trafic” SRL Sibiu, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA, și fac parte din proiectul de modernizare a podului de pe strada Drumul Ocnei, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Drumul Ocnei și General Mărdărescu.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *