Un șofer din Brateiu a condus cu 115 km/h prin Mediaș. Alți doi șoferi căutați internațional au fost reținuți

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

La data de 22 aprilie, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Mohu de către un localnic în vârstă de 52 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul este urmărit internațional după ce autoritățile judiciare austriece au emis pe numele său un mandat european de arestare.
Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea de fapte cu violență, pe teritoriul Austriei.
Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La data de 22 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Săliște pe numele unui sibian în vârstă de 34 de ani.
Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 1 an și 4 luni după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.
Sibianul a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud.

La data de 22 aprilie, în jurul orei 22:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au depistat un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu cu viteza de 115 km/h.
În urma verificărilor efectuate după oprirea autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că la volan se află un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Brateiu, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.
În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *