0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dr. Victoria Bîrluțiu: „Aveți încredere și vaccinați-vă!”

Știri din Județ

Şeful Clinicii Boli Infecţioase din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, Victoria Bîrluțiu transmite următorul mesaj Pro vaccinare:

„M-am vaccinat în 31 decembrie 2020 cu prima doză de vaccin Pfizer și în 21 ianuarie 2021, cu a doua doză de vaccin. Durerea în braț a fost singurul efect secundar pe care l-am avut la prima administrare. După a doua doză, am avut încrederea că protecția mea este maximă, văzând răspunsul în anticorpii care mă protejează față de o infecție SARS-CoV2. Am simțit siguranță și încrederea că vaccinându-ne cât mai mulți, vom contribui la sfârșitul acestei pandemii, la reluarea stilului de viață la care tânjim cu toții, de mai bine de un an. Azi cifrele îngrijorătoare din România, arată că 27.267 persoane au pierdut lupta cu virusul- tot atâtea familii trăiesc aceeași dramă, a vieților curmate. Poate nu ați cunoscut pe nimeni dintre cei care au suferit de această boală, dar cu siguranță nu cunoașteți persoane care și-au pierdut viața după vaccinare.
Putem lua exemple de lângă noi, de la cei care s-au vaccinat fără prejudecăți, dar și de la alte țări care au ajuns la protecția generală a populației și au renunțat la multe măsuri restrictive.
Aveți încredere și vaccinați-vă!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș