spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Pietoni la un pas să fie loviți de o mașină condusă pe trotuar

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, conducătorul auto a fost identificat și sancționat în cursul acestei zile.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Porumbacu de Jos, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru conducerea unui autoturism pe trotuar, fapt ce a dus la punerea în pericol a siguranței participanților la trafic.

Știre inițială:

Mai mulți sibieni au reclamat faptul că pe strada Podului din Sibiu, mai mulți șoferi circulă cu mașinile chiar pe trotuarul destinat exclusiv pietonilor.

Într-o filmare realizată în cursul zilei de astăzi se poate observa o mașină cu numărul de înmatriculare SB 07 BZZ care circulă pe zona pietonală iar la vederea de la depărtare a pietonilor, șoferul nu schițează nici un gest și își continuă deplasarea. Abia atunci când ajunge extrem de aproape de aceștia, bărbatul de la volan decide să-i ocolească nervos.

„Așa se circulă pe trotuar, pe strada podului din Sibiu, se feresc pietonii de mașini” a scris sibianul pe rețelele de socializare.

„La nivelul Biroului Rutier Sibiu se fac cercetări în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale în consecință.” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului