spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Doi prieteni de pahar s-au tăiat cu cuțitele într-un bloc din Avantgarden

Știri din Județ

Publicitate

Doi sibieni au tulburat azi-noapte liniștea complexului imobiliar Avantgarden după ce s-au atacat cu cuțitele.

Din primele informații, bărbații au consumat mult alcool iar la un moment dat între aceștia a izbucnit un conflict violent.

Aceștia s-au lovit cu pumnii și picioarele iar la un moment dat, unul dintre aceștia a pus mâna pe un cuțit. În urma agresiunii, victima a suferit diverse plăgi la membre superioare și o plagă la nivelul capului, fiind transportat de urgență la spital.

Celălalt bărbat a fost internat în Spitalul de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu. Polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

n
n
n

„La data de 22 mai, în jurul orei 03,50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au intervenit pentru aplanarea unui conflict între două persoane aflate într-un imobil din localitatea Șelimbăr.
În imobilul respectiv, polițiștii au depistat și identificat doi sibieni, ambii în vârstă de 33 de ani, între care se produsese o agresiune fizică, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool. Unul dintre cei doi bărbați a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Celălalt bărbat a fost internat în Spitalul de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu.
În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate circumstanțele săvârșirii faptei în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

„În data de 22.05.2021, în jurul orei 04:15, un echipaj SMURD din cadrul ISU a intervenit de urgență pe Str. Regele Ferdinand, comuna Șelimbăr pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de cca 33 de ani ca urmare a unei agresiuni.
Acesta a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu diverse plăgi membre superioare și plagă la nivelul capului.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…