spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Absolvenţii Facultăţii Teologice s-au revăzut după 46 de ani de la finalizarea cursurilor

Știri din Județ

Publicitate

Absolvenţii promoţiei 1971-1975 de la Institutul Teologic de Grad Universitar din Sibiu, actuala Facultate de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna”, s-au întâlnit luni, 7 iunie, pentru a marca cei 46 de ani trecuţi de la finalizarea cursurilor de licenţă. Din cauza restricţiilor impuse de autorităţi anul trecut pentru a preveni răspândirea virusului Sars-Cov 2, întâlnirea de 45 de ani de la absolvire a promoţiei menţionate fost amânată pentru anul acesta.

Absolvenţii s-au rugat împreună în cadrul unei slujbe de mulţumire oficiată în capela Facultăţii de Teologie din Sibiu, unde au fost întâmpinaţi de prodecanul instituţiei, pr. conf. univ. dr. Constantin Necula. După slujba de mulţumire, preoţii au oficiat un parastas pentru profesorii şi colegii trecuţi la Domnul.

Întâlnirea a continuat în Aula „Mitropolit Ioan Meţianu”, unde au fost prezenţi vicarul-administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, arhimandritul Ioachim Tomoiagă, decanul Facultăţii de Teologie din Sibiu, pr. conf. univ. dr. Daniel Buda şi pr. conf. univ. dr. Constantin Necula. Mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a fost transmis de părintele arhimandrit Ioachim Tomoiagă. Părintele vicar a evidenţiat lucrarea misionară deosebită a preoţilor din această promoţie de absolvenţi ai facultăţii sibiene.

CITSTE STIREA COMPLETA AICI

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri