spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Revelația anului la Teatrul „Gong” din Sibiu: un spectacol de teatru – concert

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 19 iunie, de la ora 18:00, premiera spectacolului „Vaca Rosalinda – o fabulă muzicală”.

Antrenant și muzical, spectacolul de la Sibiu este o joacă hazlie ce se construiește ca o călătorie în lumea animalelor. Proiectul inițiat de actorii Eliza Păuna, Claudiu Fălămaș, Alexandra Șerban, Paul Bondane și Anton Balint se constituie ca o pledoarie pentru respect și acceptare. Rosalinda este o vacă specială și încântătoare, dar foarte enervantă prin atitudinea sa critică și exasperantă. Viața la fermă devine insuportabilă, iar țăranul decide să își trimită vaca departe de casă. Doar că liniștea acestora este din nou tulburată după ce în ogradă apar animale sălbatice ce au fugit să se ascundă de Vaca Rosalinda trimisă cu trenul în Africa. În încercarea de a-și reconstrui locul pașnic, fiecare animal își cântă povestea într-o înlănțuire ce va face deliciul publicului, indiferent de vârstă. Actorii Teatrului „Gong” au creat un adevărat laborator muzical, experimentând narațiuni performative pline de energie. Aceștia cântă la chitară, cajon, clapă, tobe, trompetă, djembe, fluier, tamburină, drâmbă, maracos, clopote tubulare și cabasa, conturând un spectacol inventiv și eclectic.



Proiectul s-a născut în urma lecturilor derulate ca studiu individual pe perioada cât teatrul a fost închis publicului. Pornind de la piesa în limba germană Die Kuh Rosmarie de Andri Beyerler, actorii au creat o poveste muzicală pentru a-și pune în valoare noile preocupări artistice. E o adevărată performanță de care suntem foarte mândri!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Spectacolul va avea patru reprezentații la finalul acestei săptămâni (vineri, 18 iunie, de la ora 18:00 / sâmbătă, 19 iunie, de la orele 11:00 și 18:00 / duminică, 20 iunie, de la ora 11:00), fiind disponibil, de asemenea, spre organizare, în circuit închis pentru școli și grădinițe.

„Vaca Rosalinda – o fabulă muzicală” are o durată de aproximativ 50 de minute și este prezentat în limba română. Spectacolul nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 5 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială și siguranță sanitară. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?