11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Șoferul unui taxi a întors pe linie continuă și a rănit un motociclist

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, în fața imobilului nr.1. Conform polițiștilor sibieni, un taxi a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Din primele cercetări se pare ca șoferul unui taxi, un sibian în vârstă de 62 de ani, ar fi întors pe linie continuă, având intenția de a întoarce prin viraj la stânga, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere unui motocilist care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, motociclistul, în vârstă de aproximativ 18 ani, a fost proiectat într-un taxi. Acesta a suferit o fractură de membrul superior.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

ISU Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, unde un motociclist a fost acroșat de un autoturism.

Băiatul, în vârstă de aproximativ 18 ani, conștient, a primit asistență medicală și a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, diagnosticat cu fractură membru superior.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri