Șoferul unui taxi a întors pe linie continuă și a rănit un motociclist

Un accident rutier s-a produs în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, în fața imobilului nr.1. Conform polițiștilor sibieni, un taxi a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Din primele cercetări se pare ca șoferul unui taxi, un sibian în vârstă de 62 de ani, ar fi întors pe linie continuă, având intenția de a întoarce prin viraj la stânga, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere unui motocilist care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, motociclistul, în vârstă de aproximativ 18 ani, a fost proiectat într-un taxi. Acesta a suferit o fractură de membrul superior.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

ISU Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, unde un motociclist a fost acroșat de un autoturism.

Băiatul, în vârstă de aproximativ 18 ani, conștient, a primit asistență medicală și a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, diagnosticat cu fractură membru superior.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *