3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Au schimbat locurile între ei, dar tot degeaba! “Șoferul” avea permisul suspendat

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 15 iunie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe raza localității Miercurea Sibiului, pe DN 1, au observat că șoferul unei autoutilitare a oprit la vederea echipajului de poliție, la o distanță de 75 – 80 de metri.

Din autoutilitară au coborât atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreapta, s-au deplasat în spatele autoutilitarei, s-au urcat în autovehicul schimbând locurile inițiale, după care și-au continuat deplasarea spre echipajul de poliție.

Polițiștii au oprit autoutilitara, au identificat ambii ocupanți și au constatat că persoana care condusese inițial, un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în județul Alba are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În consecință, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

La data de 15 iunie, în jurul orei 18:00, polițiștii Postului de Poliție Brădeni din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un moped condus pe strada Mihai Eminescu din orașul Agnita de către un localnic în vârstă de 15 ani. Deoarece acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș