spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Vis devenit realitate pentru micuții fotbaliști de la Tigrii Team

Știri din Județ

Publicitate

Micuții clubului Tigrii Team Sibiu au avut privilegiul de a juca weekendul trecut la Academia Hagi – cel mai grandios proiect al fotbalului românesc.

Când visele devin realitate!!!

Echipa Tigrii Team, deși este la început de drum, crează condiții propice performanței. Grupa de elită a clubului formată din copii de 6- 7 ani reușesc performante care uimesc .

received
received
received
received
received
received
received
received
received
fb img
fb img

După meciurile cu FCSB și CFR Cluj, unde Tigrișorii au jucat de la egal la egal cu cele două mari academii din țară, a venit rândul Academiei Hagi să fie gazda pentru micii sibieni.


În weekend grupa noastră de elită a fost prezentă în baza în care toți copii din Romania visează să ajungă. A fost o ocazie foarte bună pentru copii de a-și testa nivelul… Băieții noștri nu ne-au trădat așteptările și au jucat peste nivelul lor obișnuit . Sâmbătă, echipa a luat pulsul bazei jucând fără miză aproape 2 ore. Duminică, elevii conduși de antrenorul nostru, Sbîrcea Marius, au jucat de la egal la egal cu cea mai puternică academie din țară.

În primul meci, prima echipă a noastră a reușit să remizeze 1-1, iar în al doilea meci, a doua echipă a jucat foarte bine, însă timiditatea noastră a făcut că scorul sa fie de 4-2 pentru Viitorul. Echipa constănțeană ne-a lăsat o impresie foarte bună iar oamenii de acolo ne au uimit prin simplitatea și profesionalismul lor.

Clubul nostru, așa cum va spuneam, este unul la început de drum, însă care își propune realizări mari . Următoarea mare provocare o va avea anul viitor, când aceiași grupă de 2014, elita se va deplasa în Spania pentru mai multe jocuri test, printre care și unul de gală cu celebra echipa Real Madrid. Avem încredere că suntem buni și că putem să propunem într-un final echipelor din Romania, copii foarte bine pregătiți de mici. Mulțumim sponsorilor noștri pentru eforturile făcute„, a declarat Preda Laurențiu, coordonator Tigrii Team

Lotul echipei : Criste Cătălin,Damian Nicolas,Rareș Antonius, Horea Paiș, Fartat Albert, Rareș Iliescu, Pânzariu Sebastian, Bărbos Sebastian, Miclăuș Edi, Raul Popa, Timiș Petru ,Antonie Sebastian, Szanto Patrick și Ursa Alexandru.

Antrenor : Sbîrcea Marius

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri