spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

“Ne RISCĂM viața zilnic” – Tractări TADI Sibiu, dar și alte firme de profil, trag un semnal de alarmă!

Știri din Județ

Publicitate

Tractări TADI Sibiu, alături de alte firme sibiene cu același profil, trag un semnal de alarmă cu privire la percepția oamenilor referitoare la activitatea lor. De multe ori, această meserie este catalogată ca fiind una ușoară și comodă, prin tractarea unor mașini implicate în accidente rutiere, prin deblocarea unei portiere sau realimentarea mașinii cu energie electrică.

Însă, specialiștii în tractări sunt cei care de multe ori își riscă viața, la propriu, pentru ca tu și familia ta să ajungă în siguranță acasă, au ajuns să fie numiți “tractatori”, un termen mult inferior față de munca depusă de aceștia. Pentru mulți specialiști din domeniul tractărilor, nu există un program fix de muncă, planuri pentru cină sau un film de ultimă oră. Atunci când telefonul sună, se echipează și intervin oriunde este nevoie, chiar și pe autostrăzile intens circulate, riscându-și viața printre mașinile ce gonesc cu viteze de peste 130 de kilometri la oră. La nivel mondial, un specialist în tractări este ucis la fiecare 6 zile.

MESAJ-MANIFEST distribuit de mii de ori pe rețelele de socializare

„Ne numiți tractatori. Ne suni în caz de urgență. Ne suni pentru că nu mai ai încotro. Dacă aveți ghinion, mașina dvs. nu pornește sau dacă mașina este blocată, dar cheile sunt încă acolo, ne sunați în panică. În acel moment suntem singurii care dorim să fim acolo pentru tine. Venim să vă reparăm mașina și apoi la fel de repede suntem doar o amintire îndepărtată pentru dvs. Lasă-mă să îți iau un minut din timpul tău să-ți spun cine suntem. Nu suntem doar companii de recuperare, suntem specialiști în recuperare și furnizori de asistență rutieră. Urmăm o pregătire extinsă pentru serviciile pe care le prestăm. Credeți că ziua noastră constă în cotractare de la mașină la mașină în pană, remorcarea camioanelor, pornirea bateriilor și descuierea ușilor. Da, asta face parte din treaba noastră, dar există mult mai mult decât atât. A fi specialist în salvare este un stil de viață, nu un loc de muncă. Asta înseamnă că nu există 9 până la 5, nu există planuri pentru cină sau un film de ultimă oră. Venim la muncă și uneori mergem acasă la sfârșitul turei noastre. Alteori rămânem pentru ture duble sau triple. Suntem chemați la toate orele nopții, când tocmai ajungem acasă dintr-o tură sau la 1 dimineața pentru accidente sau operațiuni masive de recuperare care uneori durează 10-15 ore sau mai mult. Vedem lucruri pe care majoritatea oamenilor nu și-ar dori niciodată să le vadă. Trăim în mod constant situații emoționale și stresante. Lucrăm în cele mai dificile condiții, de la căldură intensă până la frig, la soare, noroi, zăpadă și ploaie. Ne riscăm viața pe marginea autostrăzilor cu trafic care zboară pe lângă noi în fiecare zi la 100/130 de kilometri pe oră. Și știm că de fiecare dată când ieșim din cabină, este un joc de noroc. La nivel mondial, un specialist în tractări este ucis la fiecare 6 zile. Aceasta este o medie de un specialist de tractări pe săptămână! Dacă vedeți lumini intermitente pe marginea drumului, dacă este posibil, treceți și dați-ne spațiu. Așadar, data viitoare când apelați un camion de remorcare sau un camion ptr. service, amintiți-vă aceste lucruri. Spune-ți mulțumire, fii politicos și știi că facem tot ce putem pentru a te ajuta să mergi mai departe. Facem acest lucru pentru că avem o pasiune pentru a ajuta oamenii. Suntem specialiști în asistență.” este mesajul distrubuit de zeci de firme de tractări auto din toată țara.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda