spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Două persoane lovite de o mașină, pe o trecere de pietoni de pe Semaforului

Știri din Județ

Publicitate

Doi pietoni au fost loviți în urmă cu puțin timp de o mașină, pe o trecere de pietoni de pe strada Semaforului din Sibiu. Mai multe echipaje de poliție și prim ajutor sunt la fața locului.

Trecerea de pietoni nesemaforizată este situată la intersecția străzilor Șoimului cu Semaforului iar în urma impactului, cele două persoane au fost rănite și transportate de urgență la spital. Din primele informații, cele două persoane lovite de mașină sunt conștiente. Conform martorilor, șoferul nu rula cu viteză mare, reușind astfel să frâneze și să minimalizeze impactul, evitându-se astfel o tragedie. Mașina implicată a suferit avarii la bara față și capotă.

Conform polițiștilor rutieri, un șofer sibian, în vârstă de 44 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism condus spre Bulevardul General Vasile Milea, a acroșat doi pietoni care traversau pe trecerea pentru pietoni nesemaforizată de pe strada Semaforului.

Starea victimelor: sibianul în vârstă de 62 de ani a suferit o fractură de membru inferior drept iar femeia domiciliată în județul Alba, în vârstă de 70 de ani, a suferit tot un traumatism de membru inferior.

Traficul în zonă este îngreunat pentru cercetări la fața locului.

point blur jul
point blur jul
Point Blur Jul  scaled
img   scaled
img   scaled

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj tip C si un echipaj de tip B la un accident rutier produs în Sibiu pe str Semaforului. Doi pietoni au fost acroșați pe trecerea de pietoni de către un autoturism. O femeie de 70 ani a suferit un traumatism de membru inferior și bărbatul de 62 ani cu suspiciune de fractură membru inferior drept .
Amândoi au fost transportați de către echipajele SAJ la UPU SIBIU.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor