spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Alegeri fără surpize în PNL Şelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Organizaţia PNL Şelimbăr a organizat alegeri interne, conform statului. Actualul primar al comunei, Marius Grecu, a fost reales în unanimitate preşedintele organizaţiei PNL Şelimbăr.

În urma alegerilor interne, echipa ce formează Biroul Permanent local PNL Șelimbăr este formată din: Președinte – Grecu Marius, Vicepreședinți – Făgărășan Bogdan, Savu Gheorghe, Preuteasa Nicolae, Secretar – Oană Cornel, Membri – Hașegan Nicolae-Claudiu, Mustață Andrei-Ioan, Sapera Camelia-Simona, Lazăr Nicolae, Harhătă Raluca-Aurora, Nechita Nicolae.

S-a votat înființarea Organizațiilor Sătești Șelimbăr, Mohu, Bungard și Veştem. Președinții votați pentru acestea sunt: Mușan Gabriela-Silvia pentru OS Șelimbăr, Achim Constantin-Noris pentru OS Veștem, Dănilă Silviu-Nicolae pentru OS Mohu, și Comănese Nicolaie pentru OS Bungard.

În cadrul şedinţei s-a discutat şi pe baza raportului de activitate pentru perioada cuprinsă de la învestirea aleșilor locali PNL până la luna curentă, dar și despre viitoarele proiecte viabile pentru dezvoltarea comunei, și despre atragerea de fonduri europene în mediul rural. 

Primarul Marius Grecu: „Vom avea și o organizație de tineret, și organizația femeilor liberale, iar în condițiile în care pandemia o va permite, vom implementa și întâlniri trimestriale pe fiecare localitate, cu reprezentanții comunităților. Avem planuri mari pentru comuna noastră, planuri de care intenționăm să ne ținem, pentru că, așa cum am demonstrat și în campanie, funcționăm pe bază de fapte, nu vorbe!” 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului