Șoferi depistați băuți sau drogați pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 24 iulie, în jurul orei 00:15, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Salinelor de către un localnic în vârstă de 51 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 iulie, în jurul orei 12:30, în orașul Agnita, a fost oprit pentru control un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un localnic în vârstă de 35 de ani.
Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la substanța THC – 5, Cannabis, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței în organism.
Polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 24 iulie, în jurul orei 20:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Andrei Șaguna de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași.
Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri