spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Râul Sadului: Două persoane încarcerate într-un accident produs de un șofer fără permis

Știri din Județ

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe DJ 105G, în zona localităților Râu Sadului-Albota 2.

Una dintre mașini era condusă de un bărbat de 20 de ani, care se pare ca nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și un alt vehicul condus de o femeie în vârstă de 50 de ani. Ambii sunt din Râu Sadului.

Din primele informații, tânărul ce nu posedă permis de conducere ar fi făcut o manevra de întoarcere fără să se asigure.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a soțului acesteia, un bărbat în vârsta de 53 de ani.

Starea victimelor

Femeia de 50 ani a suferit un traumatism membru superior și de coloană cervicală și traumatism cranio cerebral acut cu plagă frontală.

Bărbatul de 53 ani a suferit un traumatism de torace anterior.

Politiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare pe DJ 105 G, localitatea Râu Sadului la un accident rutier produs între două autoturisme.
S-a intervenit pentru descarcerarea a două persoane implicate, conștiente.
Trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic a acordat îngrijiri medicale.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip C (cu medic) si doua de tip B la un accident rutier produs în Râul Sadului SB intre doua autoturisme. Doua victime sunt incarcerate.
ISU a trimis echipaje de descarcerare la fața locului. Intervenția se afla in dinamica. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș