12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

„Cenușăreasa” deschide noul sezon de spectacole de la Gong

Știri din Județ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi Megyes. Primele reprezentații din acest sezon vor avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la orele 11:00 și 18:00. 

Agenda lunii septembrie reunește cele mai îndrăgite personaje din basmele copilăriei, într-o selecție de spectacole muzicale, cu păpuși și actori la vedere. Printre titlurile programate în deschiderea noului sezon teatral de la Sibiu se mai numără Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, Fata babei și fata moșneagului sau Harap Alb. Pentru programul complet de spectacole și ateliere de creație, vă rugăm să vizitați teatrulgong.ro

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente. Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Spectacolul a avut premiera la Sibiu anul trecut, pe 1 iulie și a fost prezentat mai întâi în aer liber ca proiect teatral adaptat noilor condiții generate de pandemie. Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială și siguranță sanitară.  Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri