SIBIU: Centrul de vaccinare din Zona Industrială Vest şi-a suspendat temporar activitatea

Publicitate

Centrul de vaccinare din Zona Industrială Vest din municipiul Sibiu şi-a suspendat temporar activitatea, începând de miercuri, iar cei care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 au la dispoziţie alte zece centre din judeţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Krisztina Gaal, potrivit Agerpres.

La centrul menţionat s-au înregistrat, în ultima perioadă, foarte puţine persoane dornice să se imunizeze, potrivit statisticii DSP Sibiu.

Vă informăm că de astăzi,1 septembrie, s-a suspendat temporar activitatea Centrului de vaccinare Platforma Industrială Continental şi Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria din Sibiu, centru în care se administra vaccin produs de compania Pfizer-BioNTech. În judeţul nostru rămân active pentru vaccinarea populaţiei împotriva COVID-19 un număr de 10 centre, două în municipiul Sibiu, două în municipiul Mediaş şi câte un centru în Şelimbăr, Agnita, Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni şi Tălmaciu„, a precizat reprezentanta DSP Sibiu, Krisztina Gaal.

În judeţul Sibiu, până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 134.268 persoane cu prima doză de vaccin, iar dintre acestea 120.140 persoane au făcut şi cea de-a doua doză de vaccin.

În perioada 31.12.2020 – 31.08.2021 au fost raportate 73 cazuri de reacţie adversă post-vaccinală în primele 15 minute de la administrarea serului imunizant, din care 53 pentru vaccinul produs de Pfizer, 6 pentru vaccinul produs de AstraZeneca,13 pentru vaccinul produs de Johnson&Johnson şi 1 pentru vaccinul produs de Moderna„, se arată într-un comunicat de presă al DSP Sibiu.

Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *