6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Acțiune de ecologizare pe Valea Sadului

Știri din Județ

Pentru a marca Ziua Națională a Muntelui, vineri 10 septembrie 2021, începând cu ora 10:00, va avea loc o acțiune de ecologizare pe Valea Sadului.


Acest eveniment este organizat de Primăria Comunei Sadu în parteneriat cu Agenția Națională a Zonei Montane- Oficiul de Dezvoltare Montană din județul Sibiu.
La această acțiune de ecologizare, s-au alăturat ca și parteneri Consiliul Județean Sibiu și Adi ECO Sibiu, Școala Samuil Micu, Asociația Club Sportiv BLACK RYDERS, S. C Soma SRL, Ocolul Silvic Valea-Sadului.


Ziua Națională a Muntelui este sărbătorită în fiecare an prin manifestări speciale, conferințe, seminarii, expoziții, schimburi de experiență, loturi demonstrative, mese rotunde, organizate de instituțiile publice și alți parteneri din localitățile montane, pentru conștientizarea importanței zonelor montane, pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a țării.

Ziua Națională a Muntelui marchează data tradițională a încheierii pășunatului anual în Carpații României.

Ca iubitori ai muntelui, vă invităm să vă alăturați acestei acțiuni și vă rugăm ca în măsura posibilităților, să veniți echipați corepunzător, într-o ținută potrivită acțiunii și prognozei meteo.

Pentru cei care doresc să se participe la această acțiune, întâlnirea va fi la ora 10,00 în Piața centrală a comunei Sadu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri