11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Un minor din Cisnădie s-a plimbat cu mașina prin Sibiu. Un alt șofer a fost reținut

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 7 septembrie, în jurul orei 12:30, în municipiul Sibiu, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Șteflești. Cu această ocazie, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se afla un adolescent în vârstă de 15 ani, domiciliat în orașul Cisnădie. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta aparținând unui alt autovehicul. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

La data de 7 septembrie, în jurul orei 18:00, pe raza localității Sibiel, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Alba, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 2 luni închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Aiud.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL