31.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Sibiu Streetball revine cu o nouă ediție, pe terenul de baschet 3×3 „Elemer Tordai”

Știri din Județ

După un an de pauză în care nu a putut fi organizat din cauza pandemiei, Sibiu Streetball revine cu o nouă ediție. Turneul de baschet 3×3 va avea loc în perioada 24-26 septembrie, pe terenul de baschet 3×3 „Elemer Tordai” de la Sala Transilvania.Cea de-a 9-a ediție a turneului de baschet 3×3 va reuni 6 categorii de sportivi: U10, U13, U15, U18, Open Feminin (+15 ani) și Open Masculin. În acest an, turneul se va desfășura pe terenul de baschet 3×3 „Elemer Tordai”, de vineri până duminică, începând cu ora 13:00.

PublicitateTerenul de baschet 3×3 este conform standardelor FIBA, fiind dotat cu instalație cu nocturnă, precum și cu o tribună de 60 de locuri destinată sportivilor. Totodată, organizatorii vor amplasa o tribună de 200 de locuri pentru spectactori, care se vor putea bucura de spectacol la cel mai înalt nivel, la turneu urmând să participe sportivi atât din țară, cât și din străinătate.Suntem nerăbdători să revenim în fața iubitorilor baschetului 3×3 cu o nouă ediție a turneului Sibiu Streetball. Vom avea sportivi la 6 categorii, de la U10 până la Open, și abia așteptăm să ne bucurăm împreună cu suporterii sibieni de spectacolul cu care ne-am obișnuit la Sibiu Streetball”, au declarat organizatorii Sibiu Streetball.

Aceștia au pregătit și premii pentru câștigătorii ediției din acest an, echipele clasate pe podiumul Open Masculin urmând să câștige 1000 de euro.

Sibiu Streetball este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu, fiind organizată de Asociația Club Sportiv Eco Team Sibiu și Agenția Grey Projects. Sponsorii ediției din acest an sunt Ballan Sportswear, Elite Air și Toneli.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii