5.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Raluca Turcan a alergat la Maratonul Internațional Sibiu (CP)

Știri din Județ

Raluca Turcan, Ministrul Muncii a alergat ieri la Maratonul Internațional Sibiu pentru proiectul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Valea Hârtibaciului de realizare pentru tinerii din orașul Agnita a unui skate park. „Daniela Cîmpean, și primarul Agnitei, Alin Schiau, au fost cei mai mari susținători ai acestui demers și tot ei au mobilizat o frumoasă comunitate de alergători în jurul ideii” – a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Redam mai jos textul integral:

Oamenii buni fac ca lucruri bune să se mai întâmple în România. Deseori discrete, dar niciodată neimportante, gesturile lor se simt și împing societatea înainte.

Sibiul s-a pus în mișcare anul acesta pentru peste 30 de proiecte comunitare. Această formă de „recensământ” al oamenilor buni totalizează, din nou, mii de sibieni, alergători sau susținători, cu toții deciși să se implice pentru una sau mai multe dintre cauze. Este un fenomen la nivelul orașului și m-am bucurat că organizatorii au găsit soluții pentru desfășurarea evenimentului cu respectarea strictă a regulilor de sănătate publică.



Am alergat la Maratonul Sibiului de anul acesta pentru proiectul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Valea Hârtibaciului de realizare pentru tinerii din orașul Agnita a unui skate park. Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și primarul Agnitei, Alin Schiau, au fost cei mai mari susținători ai acestui demers și tot ei au mobilizat o frumoasă comunitate de alergători în jurul ideii. M-am bucurat să mă aflu între ei, să fac echipă și pe acest front cu Daniela Cîmpean și vicepreședinții Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu și Marcel Luca, și să văd, încă o dată, ce pot face, împreună, sibienii.

Suma necesară realizării skate parkului a fost depășită.

Mulțumim tuturor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare