spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Încă trei șoferi din județul Sibiu au rămas fără permise de conducere din cauza alcoolului

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 1 octombrie, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 octombrie, în jurul orei 03:00, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Șelimbăr, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Vurpăr, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 octombrie, în jurul orei 03,40, pe raza localității Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 141A, un localnic în vârstă de 36 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul parcat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri