spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Invitație la „Festivalul sportului rural” de la Slimnic

Știri din Județ

Publicitate

Vineri și Sâmbătă, 8-9 octombrie 2021 începând cu orele 9:00, la Slimnic se va da startul primei ediții a acțiunii “Festivalul sportului rural”.

În cadrul proiectului vom organiza competiții de: fotbal, cros, tenis de masa și șah; competiții unde așteptăm să participe un număr cât mai mare de copii și tineri din patru localități: Slimnic, Ocna Sibiului, Șeica Mare și Șura Mare.



Startul competițiilor sportive se va da vineri 8 octombrie, ora 9:00 când se vor desfășura competițiile de fotbal, tenis de masa și șah.
Sâmbătă vom continua cu cros, începând cu ora 9:00.

Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii de către organizatori, Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Sibiu, Primăria comunei Slimnic și Asociația Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși.

Crosul se desfășoară pe categorii de vârstă primar, gimnaziu și open, la terenul de fotbal din Slimnic.
Fotbal se desfășoară pentru categoria de vârstă gimnaziu, la terenul sintetic din Slimnic. Regulamentul de desfășurare este acela al jocului de fotbal pe teren redus.
Șahul se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Căminul Cultural Slimnic.
Tenis de masă se desfășoară în Căminul Cultural Slimnic.

Se va impune purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare atât în spațiul exterior cât și interior.

Parteneri proiectului sunt: Școala Gimnazială Slimnic, Școala Gimnazială Șeica Mare, Școala Gimnazială Șura Mare și Școala Gimnazială Ocna Sibiului.

Proiectul este cofinanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret al MTS și P2- Program Sportul pentru Toți al MTS) și Asociația Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși.

Comuna Slimnic deține titlul de Sat European de Tineret pe perioada 5 decembrie 2020 – 4 decembrie 2022. Acest titlu este oferit în cadrul programului național European Youth Village.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri