spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: A lovit trei mașini parcate în Șelimbăr și a fugit. A condus 6 kilometri fără un cauciuc

Știri din Județ

Publicitate

Panică mare aseară, în jurul orei 22:00, pe strada Mihai Viteazu din comuna Șelimbăr. O mare bubuitură i-a scos pe șelimbăreni la geamuri. Un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit trei mașini parcate.

Imediat după ce le-a lovit, cu mașina avariată, acesta a fugit rapid, fiind depistat și oprit de Poliție abia după 6 kilometri. Martorii prezenți la eveniment au declarat pentru Sibiu Independent faptul că șoferul era ori băut, ori drogat, abia ținându-se pe picioare. În zadar s-au chinuit oamenii să-i rețină cheile mașinii, șoferul demarând în trombă. Șelimbăreanul care a sunat la 112 a declarat că așa ceva nu este normal și că totul se putea termina tragic dacă pe trotuar erau pietoni.

Potrivit IPJ Sibiu, șoferul care a lovit cele trei autoturisme parcare, era băut. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat 0.93 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Conform surselor Sibiu Independent, mașina implicată aparține unei firme din București iar șoferul are 35 de ani și este domiciliat în județul Alba.

„Am auzit o mare bubuitură și am ieșit să văd ce s-a întâmplat. Era ora 22:10 când am văzut un șofer la vreo 35-40 de ani ce tocmai a lovit trei mașini parcate. Era într-o Skoda cu numere de București. Nu știu, era ori băut, ori drogat. Am sunat repede la 112 și polițiștii au spus că nu au mare lucru ce să-i facă, că-l așteaptă la secție ca să declare accidentul. Am zis către ei că nu mi se pare normal, că poate mai produce alt accident sau lovește un pieton. Am încercat să-i luăm cheile, dar în zadar. Omul a fugit rapid de la locul faptei.” a declarat chiar persoana care a sunat la 112

img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled

După apelul la 112 și insistențele martorilor, polițiștii sibieni au pornit în căutarea mașinii, fiind oprită abia după 6 kilometri, pe strada Henri Coandă din Sibiu. Conform martorilor, șoferul vinovat de accident a rulat mai bine de 6 kilometri fără un cauciuc, în cursa sa nebună de a scăpa de urmările faptelor sale. Pagubele sunt însemnate, una dintre mașini având roata spate ruptă iar celalalte două mașini, avarii la oglinzile retrovizoare și portiere.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 23:30, în municipiul Sibiu, în cadrul acțiunilor de control cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Henri Coandă de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în județul Alba.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri