Marius Grecu: ”Investițiile primăriei comunei Șelimbăr determină o concurență intensă între companiile de construcții”

Concurență între zeci de firme pentru lucrările Primăriei Șelimbăr. ”Așa vom obține cele mai bune prețuri pentru investițiile finanțate din bugetul local

Publicitate

Investițiile primăriei comunei Șelimbăr determină o concurență intensă între companiile de construcții.Fiecare lucrare de modernizare la străzi au strâns între cinci și 16 oferte din partea firmelor. Cea mai interesantă investiție pentru constructori a fost modernizarea străzii Treboniu Laurean, care a strâns oferte din partea a 16 companii.”Concurența între companii demonstrează seriozitatea cu care Primăria Șelimbăr elaborează documentațiile lucrărilor publice. În plus, ca urmare a interesului firmelor vom obține cele mai bune prețuri pentru investițiile finanțate din bugetul local. Între firmele interesate de lucrările publice din Șelimbăr se află companii mari de construcții din România, dar și societăți locale cu experiență. Criteriul de atribuie a contractelor de lucrări publice este prețul cel mai mic” susține primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Publicitate

Participanți la ultimele investiții: Modernizare strada Cimitirului – 9 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 2.087.905,74 lei.Modernizare strada Nouă – 13 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 1.218.205,81 lei.

Publicitate

Modernizare strada Ion Creangă – 5 participanți la procedura de atribuire. Valoare 797.057,15 lei.Modernizare strada Junimii – 7 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 646.567,17 leiModernizare strada Petru Rareș – 10 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 838.787,48 lei.Modernizare strada Prelungire 1 Decembrie – 7 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 621.217,37 lei.Modernizare strada Unirii – 13 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 3.459.974, 32 lei.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *