3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Marius Grecu: ”Investițiile primăriei comunei Șelimbăr determină o concurență intensă între companiile de construcții”

Știri din Județ

Concurență între zeci de firme pentru lucrările Primăriei Șelimbăr. ”Așa vom obține cele mai bune prețuri pentru investițiile finanțate din bugetul local

Investițiile primăriei comunei Șelimbăr determină o concurență intensă între companiile de construcții.Fiecare lucrare de modernizare la străzi au strâns între cinci și 16 oferte din partea firmelor. Cea mai interesantă investiție pentru constructori a fost modernizarea străzii Treboniu Laurean, care a strâns oferte din partea a 16 companii.”Concurența între companii demonstrează seriozitatea cu care Primăria Șelimbăr elaborează documentațiile lucrărilor publice. În plus, ca urmare a interesului firmelor vom obține cele mai bune prețuri pentru investițiile finanțate din bugetul local. Între firmele interesate de lucrările publice din Șelimbăr se află companii mari de construcții din România, dar și societăți locale cu experiență. Criteriul de atribuie a contractelor de lucrări publice este prețul cel mai mic” susține primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Participanți la ultimele investiții: Modernizare strada Cimitirului – 9 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 2.087.905,74 lei.Modernizare strada Nouă – 13 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 1.218.205,81 lei.

Modernizare strada Ion Creangă – 5 participanți la procedura de atribuire. Valoare 797.057,15 lei.Modernizare strada Junimii – 7 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 646.567,17 leiModernizare strada Petru Rareș – 10 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 838.787,48 lei.Modernizare strada Prelungire 1 Decembrie – 7 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 621.217,37 lei.Modernizare strada Unirii – 13 participanți la procedura de atribuire. Valoare: 3.459.974, 32 lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș