VIDEO: Măsuri dure – Circulația interzisă pe timpul nopții pentru nevaccinați și vacanță forțată pentru toți elevii

Știri din Județ

Președintele României, Klaus Iohannis a susținut în această seară o conferință de presă cu privire la situația epidemiologică din țara noastră. Acesta a prezentat câteva noi restricții ce se vor aplica de luni.

Astfel, purtarea măștii de protecție redevine obligatorie atât în interior cât și în exterior, pe stradă. Pentru cei nevaccinați, circulația va fi restricționată pe timpul nopții, fiind nevoie de acte doveditoare cum ar fi : declarația pe propria răspundere (cu motiv întemeiat) sau adeverința de la angajator. O altă măsura ce-i vizează în special pe cei nevaccinați va fi obligativitatea prezentării certificatului verde la majoritatea activităților. Nu se cunosc cu exactitate toate detaliile acestor restricții și nici dacă cei nevaccinați vor avea probleme la accesul în magazine, instituții sau chiar restricționarea totală a deplasării.

Toți elevii intră în vacanță de luni

Președintele României a mai punctat și situația școlilor în contextul pandemiei COVID. Pentru că aici este o problemă mai delicată și care nu trebuie ignorată, acesta a afirmat faptul că de luni, toți elevii, din toate formele de învățământ intră în vacanță.

Toate restricțiile urmează să fie prezentate în detaliu în cursul zilei de luni.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri