spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu acuză lipsă de transparență la Primăria Sibiu (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, consilier local PNL şi administrator public al judeţului Sibiu transmite următorul comunicat de presă

Lipsa de transparență a conducerii Primăriei Sibiu capătă dimensiuni uluitoare pentru mine. Ca răspuns la demersul PNL și USR de a organiza noi selecții pentru Consiliul de Administrație al TURSIB (în locul prelungirii mandatelor așa cum se dorea) ne-a fost comunicat că, în urma unor modificări operate la Registrul Comerțului, Consiliul Local nu mai reprezintă Adunarea Generală a Acționarilor Tursib, ci Primăria, deci, primarul. Ni se comunică argumente legale asupra cărora nu am să mă pronunț încă.

Nicicând Consiliul Local Sibiu nu a fost informat cu privire la aceste lucruri, sau cu privire la intenția de a se lua astfel de decizii. Suntem astfel, astăzi, în fața unei deturnări de autoritate fără precedent, care chiar legală dacă se demonstrează a fi, este imorală prin secretul în care a fost făcută.

Doamna primar ne comunică de fapt, că noi, Consiliul Local Sibiu, nu mai avem nicio putere de decizie în AGA Tursib, deci nici puterea de a impune o procedură transparentă de selecție a Consiliului de Administrație.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului