0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident pe A1, Sebeș – Sibiu. Sunt implicate două autocamioane și o mașină

Știri din Județ

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață pe A1, km. 242, în zona ieșirii spre Agnita, pe sensul Sebeș – Sibiu.

Două autocamioane și o mașină au intrat în coliziune, cel puțin două persoane fiind rănite și transportate la spital. În prezent, traficul se desfășoară îngreunat , pe banda a doua.

ACTUALIZARE: În urma accidentului, echipajul de descarcerare a extras o persoană de sex feminin din autoturismul implicat care a fost predată unui echipaj SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital.
De asemenea o fetiță de aproximativ șapte ani a primit asistență medicală și a fost transportată la spital cu traumatism cranio cerebral și traumatism membru inferior.
Totodată un bărbat, de aproximativ 45 de ani (șoferul unuia dintre autocamioane) a fost evaluat medical și transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal.

img
img
img
img
img

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere pe autostrada A1, Sebeș – Sibiu la un accident rutier produs între un autoturism și un TIR.
Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una încarcerată.
Intervenția se află în dinamică. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

„Saj Sibiu a trimis de urgență două echipaje de tip C si B la un accident rutier produs pe A1 Sebeș-Sibiu. În urma accidentului au rezultat trei victime.Echipajele SAJ au acordat asistenta medicala unei femei de 33 ani ,după ce a fost descarcerata de echipajele ISU. Femeia a prezentat traumatism de bazin cu suspiciune de fractură și traumatisme de membre inferioare. A mai fost asistată o fetiță de șapte ani care a suferit fracturi la membrul inferior și alte traumatisme. A treia victima a fost transportată la UPU de către un echipaj ISU.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș