spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Cinegold şi Crucea Roşie Filiala Sibiu au adus copiii din centrele de plasament, la film

Știri din Județ

Publicitate

Ieri, 16 decembrie, Multiplexul Cinegold din Promenada Sibiu a fost gazda copiilor dornici să intre în lumea feerică a filmelor animate – o iniţiativă demarată de Crucea Rosie Filiala Sibiu în parteneriat cu Asociaţia pentru copil şi familie „Heart„.

Cei care s-au bucurat de cadoul oferit de Cinegold în pragul Sărbătorilor de iarnă sunt copiii din centrele de plasament „Gulliver”, „Prichindelul” şi cei de la Centrul de Plasament din Orlat, precum şi copii din familii vulnerabile din Guşteriţa şi Turnişor, cărora astfel li s-a dat un motiv să zâmbească larg şi sincer, în pofida problemelor întâmpinate de-a lungul vieţii.


Timp de aproape 2 ore, copiii au urmărit cu entuziasm filmul animat „Encanto” semnat de Disney, lansat în luna noiembrie. Producţia rulează chiar în aceste zile la Cinegold şi este distribuită de Forum Film România, care a avut amabilitatea sa sustina acest proiect.

Unii dintre ei au intrat pentru prima data intr-o sala de cinema si a fost extrem de emotionant sa le fim alături in această aventură. Atunci când a început filmul şi copiii şi-au pus ochelarii pentru filme 3D s-a auzit un mare „WOOOOW” în toată sala, care ne-a mişcat mult pe noi, cei mari care nu privim mai niciodată realitatea prin ochii lor.

Transportul copiilor de la centrul de plasament din Oralt a fost asigurat gratuit de compania de Crăciun Trade.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde