29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Miniconcert de colinde la Parohia Turnişor

Știri din Județ

Elevi de la Palatul Copiilor, secţia canto, au susţinut vineri un mini-concert de colinde la Parohia Turnișor I, Sibiu cu hramul ,,Sfântul Nicolae” la invitația părintelui Ciprian Creangă.

Au participat nouă elevi de la Palatul Copiilor Sibiu, conduşi de profesoara Cătălina Dumitrean: Cornelia Sas, Miruna Bugner, Chirteș Elisa, Chirteș Sofia, Croitoru Alessia, Nyulas Klara, Vestemean Ioana, Barbuș Alexandra şi Moldovan Teodora.

Publicitate

„Credința în Dumnezeu nu mi-a lipsit niciodată, așa că am purtat-o mereu, inclusiv în cânt. Încerc, atât cât pot să le insuflu și elevilor mei, înainte de tehnica vocală, niște principii și niște lucruri cu care să rămână și în suflete, căci, în fond, muzica, înainte de toate e despre suflet și din suflet. Am răspuns pozitiv invitație părintelui Creangă de a aduce colinda în Parohia din Turnișor. Ne-am bucurat și ne-am umplut sufletele din lumină. Îi mulțumesc pe această cale pentru tot. Mulțumesc părinților care susțin activitatea copiilor și lui Dumnezeu ca ne-a ajutat să realizăm astfel de momente!” a declarat prof. Cătălina Dumitrean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș