spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Invitație la Bazarul de Crăciun ”Speranță prin artă”

Știri din Județ

Publicitate

Comunitatea centrelor rezidențiale din structura DGASPC Sibiu, copii și adulți, alături de prieteni vă invită anul acesta la Bazarul de Crăciun! Evenimentul va avea loc marți, 21 decembrie 2021 între orele 10-18, în Piața Habermann din Sibiu.


Chiar și în această perioadă plină de provocări, atmosfera de Crăciun ne este alături, cu duioșie, bucurie și ne aduce aminte că cel mai bine ne este împreună, iar propunerile noastre de cadouri frumoase, cu suflet și sens, cumpărate în tihnă poartă cu ele multă bucurie.
Cumpărând articole realizate manual în atelierele noastre, puteți sprijini adulții și copiii din centre.


Veți găsi lucruri frumoase, lucrate din lână, lemn, de copiii, adulții și pedagogii noștri, decorațiuni de sezon din materiale naturale.


Bazarul de Crăciun este cel mai important eveniment al sezonului de iarnă. Prilej de exersare a spiritului comunitar. Bazarul reunește entuziasmul dar și efortul pedagogilor, adulților și copiilor de a pregăti cu migală obiecte făcute de mână în spiritul Crăciunului și de a împărtăși bucuria Sărbătorii Nașterii Pruncului alături de familia centrului, prieteni și de toți cei care înțeleg să se bucure în tihnă și să dăruiască din suflet.


Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale, necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie.
Vă așteptăm cu drag!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri