0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

JUDEȚUL SIBIU: Șoferi alcoolizați, prinși pe picior greșit chiar la început de an

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Începerea noului an a însemnat și multă muncă „suplimentară” pentru polițiștii sibieni, fiind depistați în trafic zeci de șoferi ce au consumat alcool, dar totuși, au ales să se urce mai apoi, la volan.

Chiar în prima dimineață din an, în jurul orei 07:00, pe raza localității Bruiu, polițiștii au depistat un conducător auto în vârstă de 38 de ani, din județul Brașov, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 18:00, în municipiul Sibiu, pe strada Câmpului, un sibian în vârstă de 54 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai spre seară, în jurul orei 23:00, în localitatea Sebeșu de Sus, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Unirii de către un localnic în vârstă de 34 de ani. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 ianuarie, în jurul orei  18:00, pe DJ 105, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Merghindeal de către un localnic în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 20:00, pe strada Petofi Sandor din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism și a cărui testare cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanțele Amphetamină și Metamphetamină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș