-2.7 C
Sibiu
luni, 30 ianuarie, 2023

Bărbat din Copșa Mică, dat dispărut de familie. Ar fi plecat într-o cursă internațională

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 33 de ani care a plecat de la domiciliu, fără a mai putea fi contactat. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 31 ianuarie, în jurul orei 10,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 18 ianuarie, fiul său, LASCU IOAN, în vârstă de 33 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Copșa Mică, spre Ungaria, în vederea efectuării unui transport de marfă, ultima convorbire telefonică purtată cu persoana în cauză având loc în seara zilei de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 23,40, când tânărul a declarat unei rude că se află pe teritoriul Ungariei. Ulterior, acesta nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta încălțăminte sport, culoare verde cu model camuflaj, pantaloni negri din material textil, inscripționați cu emblema Adidas pe lateral/vertical și o geacă neagră din material textil.

Semne particulare: tatuaj umăr și braț stâng – cap de femeie cu inscripția Versace, tatuaj tribal pe umărul drept și un tatuaj pe antebrațul mâinii drepte – o coroană.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri