spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Un șofer băut și fără permis a reușit să-și incendieze mașina. A accelerat excesiv

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Doi șoferi au fost prinși de către polițiștii rutieri după ce s-au urcat băuți la volan. Primul caz a fost depistat pe raza localității Apoldu de Sus, autoturismul fiind condus condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Alba. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeaşi zi, în jurul orei 21:00, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Apoldu de Jos, a condus un autoturism pe DJ 143B, dinspre Amnaș spre Apoldu de Jos, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit în șanțul din pământ de pe marginea drumului. În încercarea de a reveni pe partea carosabilă, șoferul a accelerat excesiv autoturismul ceea ce ar fi generat un incendiu în zona compartimentului motor, incendiu care s-a extins și a dus la distrugerea totală a mașinii. Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda