14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Din traficul județului Sibiu – Mașini neînmatriculate, șoferi fără permise sau sub influența drogurilor

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Un vâlcean în vârstă de 68 de ani, a fost oprit de către polițiștii rutieri, în cursul zilei de ieri în localitatea Boița. Bărbatul conducea o autoutilitară pe strada Traian din localitate. În urma verificărilor polițiștii au constatat că autoutilitara, un microbuz destinat transportului de marfă, este neînmatriculată.

Tot ieri, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Școlii din comuna Blăjel de către un localnic în vârstă de 20 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 15 februarie, în jurul orei 00:15, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Iorga de către un sibian în vârstă de 20 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat rezultate pozitive la substanțele Cannabis și Amphetamină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri