4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: Sute de sibieni au donat pentru ucraineni pe strada Tractorului din Sibiu. Ce mai este nevoie

Știri din Județ

Unul din punctele de colectare ajutoare din Sibiu, strada Tractorului nr 10 a fost luat cu asalt astăzi de sute de sibieni. Fiecare a adus ajutoare pentru refugiaţii ucraineni. Grupul de voluntari care a organizat colecta a trimis deja astăzi la Suceava toate ajutoare strânse cu 4 microbuze şi 3 maşini mici. „În seara aceasta am avut o discuție cu domnul Ștefan Mandachi și echipa lui care se ocupă în Suceava de gestionarea situație și au nevoie urgent de SALTELE, PĂTURI, PERNE şi PLAPUME” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, Lucian Costea unul dintre voluntarii din echipa care se ocupa de strângerea ajutoarelor pentru refugiați din Ucraina de pe strada Tractorului nr.10.

Sibienii au adus alimente, haine, jucării, medicamente, apă. S-au strâns multe tone de produse care au fost sortate de voluntari şi încărcate în maşinile care au plecat spre Suceava. Mai multe firme s-au implicat în acţiune.

Primele maşini au ajuns în vama Siret aproape de miezul nopţii şi au descărcat ajutoarele oferite de sibieni.

Sibienii sunt aşteptaţi şi duminică, 27 februarie între orele 12-17 pe strada Tractorului nr 10 din Sibiu să aducă DOAR saltele, pături, perne şi plapume pentru refugiaţii ucraineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș