spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img
Array

Baby Bones Sibiu și Iron Kids s-a calificat în finala concursului internațional DanceStar 2022

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul concursului internațional DanceStar 2022, desfășurat sâmbătă, 12 martie 2022 la București ,o trupe din Sibiu s-a calificat în finală.

Trupa a participatla faza națională a concursului, cu cele două trupe de dansatori – Baby Bones la categoria „copii – divizia formation” și Iron Kids la categoria „junior – divizia formation”, alături de antrenorul Alex Svaricek. Baby Bones Sibiu a obținut locul 2 la concursul Dance Star, fiind la prima lor participare la un concurs de acest gen, iar echipa Iron Kids a obținut locul 3.

Cele două grupe, antrenate de Alexandru Filip Svaricek și Adela Tamasciuc ( antrenorii de street dance care i-au impresionat pe sibieni anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu), vor merge în finalele competiției din Porec, Croația, DanceStar 2022, peste aproximativ două luni.


Anul 2022 a început cu primul trofeu primit de Studio K , ce-i plaseaza in Top 100 of Romania 2021, distincție acordata pe baza valorilor ridicate ale Indicelui de popularitate si Indicelui de selectie.
Va scriu in calitate de mama a unuia dintre copiii participanti deoarece cred ca Sibiul merita sa afle despre aceste realizari ,mai ales ca aceste rezultate vin ca urmare a efortului si determinarii atat al antrenorilor cat si al copiilor.
Competitia a fost una stransa cu echipe foarte bine pregatite si ai nostri portivi au concurat cu echipe de street dance la fel de bine pregatite. Am fost acolo…am trait emotia alaturi de ei si de aceea indraznesc sa va las numarul de contact la lui Alexandru precum si filmuletele de la fata locului
.” – a scris Nicoleta Borbely, mama unuia dintre participanți

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor