6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024
Array

Ziua Națională a Meseriilor, sărbătorită la Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” din Sibiu

Știri din Județ

În ziua de 7 martie 2022 la Colegiul Agricol „D. P. Barcianu” din Sibiu a fost despre meserie şi carieră, care pot fi dobândite cu succes la Sibiu.

Prin Legea nr.66/2019 s-a instituit ziua de 11 martie ca „Ziua Naţională a Meseriilor”, celebrată ca zi de sărbătoare naţională, lucrătoare, constând în derularea de evenimente educaţionale pentru promovarea învăţământului profesional şi tehnic, precum şi a meseriilor.

Cu ocazia acestei zile, elevii clasei a XI-a B, specializarea Tehnician în agroturism, coordonaţi de către doamnele profesoare Dragomir Mariana şi Vasiu Veronica, au realizat o serie de aranjamente florale, menite să bucure ochiul privitorului şi nu numai. Elevii s-au bucurat din plin de ceea ce au realizat, iar la sfârşitul activităţii au fost premiate cele mai frumoase şi reuşite aranjamente, locurile I, II şi III fiind obţinute de către elevele: Tătoiu Romina, Dumitraşcu Cristina şi Mohanu Dariana. Scopul realizării acestor aranjamente este de a le folosi la înfrumuseţarea Pensiunilor Agroturistice şi nu numai, elevii oferindu-le cadou în ziua de 8 Martie.

Ziua Naţională a Meseriilor rămâne, prin urmare, un moment de bucurie şi de reală mândrie pentru toţi oamenii care practică o meserie şi, mai ales, pentru toate liceele tehnologice care pregătesc viitorii tehnicieni în diferite domenii de activitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri