14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 03 iunie, 2023

O femeie a ars de vie, într-un incendiu produs în localitatea Laslea

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, care anunța izbucnirea unui incendiu în localitatea Laslea, pompieri militari și membrii SVSU Laslea s-au mobilizat de urgență pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La fața locului au ajuns prompt două autospeciale de stingere din cadrul Punctului de lucru Dumbrăveni, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD din cadru ISU Mureș, precum și un echipaj SAJ Mediaș.

La sosirea forțelor, membrii SVSU Laslea acționau pentru localizarea incendiului, care se manifesta generalizat la două încăperi ale casei: bucătăria și o cameră. Forțele alocate au lichidat incendiul în limitele găsite. În bucătăria casei, a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 78 de ani, carbonizată.

În urma incendiului au ars două încăperi ale casei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic provocat de utilizarea unei substanțe combustibile pentru aprinderea focului în sobă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri