5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Cisnădia, cea mai premiată la Gala Sportului 2022

Știri din Județ

Consiliul Judetean Sibiu a organizat marți, 15 martie 2022, cea de-a treia ediție a Galei Sportului Sibian, un eveniment deja consacrat pentru premierea sportivilor și antrenorilor din județul Sibiu pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2021. Oraşul Cisnădie a primit mai multe premii, atât pentru echipele sportive din localitate, cât şi pentru investiţiile sportive de aici.

CS Magura Cisnadie a fost premiat la categoria Jocuri Sportive Seniori pentru activitatea echipei de handbal feminin care face cinste județului Sibiu prin locurile fruntașe obținute la competițiile naționale și internaționale.

„Consiliul Județean Sibiu a acordat un premiu special Primăriei Cisnădie, în afara competiției, pentru a-și arăta recunoștința și prețuirea în ceea ce privește susținerea practicării sportului, atât a celui de masă, cât și a sportului de performanță, dar și pentru investițiile realizate în infrastructura de sport” a declarat primarul Gheorghe Huja.

Premiile au fost acordate de către Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, de vicepreședinții Marcel Luca și Vlad Vasiu, precum și de administratorul public al județului, Adrian BIBU. Printre cei prezenți în sală au fost și sportivi ucraineni, care s-au bucurat de performanțele comunității care i-a adoptat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri