1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

GALA SPORTULUI SIBIAN 2022: Consiliul Județean Sibiu a oferit premii de 100.000 lei

Știri din Județ

  • Peste 60 de premii au fost oferite celor mai buni sportivi și antrenori din județul Sibiu, care au venit alături de familii și susținători
  • Surpriza Galei: premiile speciale pentru Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu, pentru Primăria Orașului Cisnădie și pentru salvatorul montan Constantin Puiu-Voila
  • Cromatica Galei – galben și albastru: un semn de solidaritate cu sportivii din Ucraina!

Consiliul Județean Sibiu a organizat marți, 15 martie 2022, cea de-a treia ediție a Galei Sportului Sibian, un eveniment deja consacrat pentru premierea sportivilor și antrenorilor din județul Sibiu pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2021. Premierea a avut loc la Sala Transilvania din dorința de a da posibilitatea cât mai multor sibieni să participe la ceremonie și să își arate astfel susținerea lor pentru cei care au făcut și fac cinste județului Sibiu prin locurile fruntașe obținute la diferite competiții naționale și internaționale. Evident că printre primii susținători s-au numărat membrii familiilor și prietenii premianților veniți din mai multe localități ale județului, dar și sibieni care au dat curs invitației publice adresate de Consiliului Județean Sibiu prin intermediul mass media. Printre cei care au onorat cu prezența lor Gala Sportului Sibian, ediția 2022, au fost parlamentari de Sibiu, subprefectul județului Sibiu, Daniel Moșin, consilieri județeni, reprezentanți ai mediului de afaceri.

Cromatica aleasă de echipa de organizare a Galei pentru întregul branding, galben și albastru, a reprezentat un semn de solidaritate și susținere pentru sportivii din Ucraina, greu încercați de situația cu care se confruntă țara lor.

Evenimentul a fost moderat la superlativ de Răzvan Marcu, iar premiile au fost acordate de către președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, de vicepreședinții Marcel Luca și Vlad Vasiu, precum și de administratorul public al județului, Adrian Bibu.

Premianții au fost selectați, în baza unui Regulament, de către o comisie de evaluare formată din: Matei Damian, reprezentant al Direcției Județene pentru Sport Sibiu, Ioan Hășmășan  reprezentant al Universității ”Lucian Blaga” Sibiu și Alin Secetă, reprezentant al Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri