19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Victoria Bîrluțiu, medicul șef al Secției Boli Infecțioase, decorată de președintele României

Știri din Județ

Unul dintre “eroii“ de la Sibiu ai pandemiei, dna Conf.univ.dr. Victoria Bîrluțiu, medicul șef al Secției Boli Infecțioase de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost decorată azi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății de Președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul “Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler!

Distincția a fost acordată în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care medicul sibian a dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre.

IMG


Transmitem felicitări dnei conferențiar Victoria Bîrluțiu pentru obținerea acestei distincții onorante. Este o încununare a muncii asidue depuse, a pasiunii și dedicării pentru medicină și pentru a face bine celor din jur. De asemenea, pentru SCJU Sibiu este o mare mândrie să aibă în echipa de medici astfel de profesioniști care sunt un model pentru colegi dar și pentru generațiile viitoare. Gândurile noastre de apreciere și prețuire se îndreaptă către dna doctor care, suntem convinși că are, mai presus de toate, recunoștința miilor de pacienți îngrijiți și salvați de-a lungul timpului“, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.


“Dacă mă întrebați cât de grei au fost ultimii doi ani, vă voi spune ca nu am avut timp sa îi analizez, au fost multe lucruri de făcut, pentru oamenii aflați în mare suferință, dar astăzi sunt copleșită de emoția momentului unic din viața unor norocoși ca mine! Ma mobilizează sa o iau mâine de la capăt!“,
a declarat dna Conf. univ. dr. Victoria Birlutiu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc