spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: S-a declanșat alarma de incendiu de la Centrul Aria din Sibiu. Ne-au închis telefonul „în nas”

Știri din Județ

Publicitate

Panică în această seară pentru clienții Centrului Aria din Sibiu, asta după ce alarma de incendiu s-a declanșat în jurul orei 20:45. Aceștia erau îndrumați printr-un mesaj audio să părăsească clădirea.

Conform martorilor, imediat după declanșarea alarmei, unii clienții ai centrului au început să iasă afară rapid, în timp ce alții, stăteau liniștiți la vestiare. După aflarea veștii, jurnaliștii Sibiu Independent au cerut informații suplimentare către ISU SIBIU, însă nu a fost realizat nici un apel la 112 prin care să fie anunțată vreo problemă gravă.

Am dorit să cerem informații oficiale de la Centrul Aria

Am sunat de trei ori pe numărul de fix al recepției, însă nici un răspuns. Pentru că alarma de incendiu era încă declanșată, am hotărât să mergem la fața locului.

Aflați în parcarea Centrului Aria, am reapelat pe numărul oficial de telefon. Victorie! Ne-a răspuns o doamnă însă atunci când a auzit de ziar, ne-a închis telefonul „în nas”. La al doilea apel, a ridicat doar receptorul și l-a trântit zgomotos. Nu ne-am dat totuși bătuți și am mai încercat o dată. Imediat, a răspuns un domn, care după ce a auzit că suntem de la ziar, a spus mirat: „Ce problemă, nu știu nimic!”. Întrebat dacă este în clădire, a ezitat puțin, cel mai probabil dându-și seama rapid de următoarele două lucruri: 1- era întrebare capcană, numărul fiind de fix și 2- Eram afară.

Întrebat dacă alarma mai “urlă” chiar și după 30 de minute, acesta a spus puțin iritat: „Da, dar nu știm cauza”. Și atât! Imediat după încheierea apelului, sirena „a intrat subit în concediu”.

Amuzantă a fost totuși reacția unui client, ieșit afară în pantaloni scurți și tricou: „Alarmă pe naiba, au vrut să plece mai repede acasă.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului