14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Omul de afaceri Cristian Marinescu anunţă că revine în politică

Știri din Județ

Omul de afaceri Cristian Marinescu, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat înscrierea în Partidul Ecologist Român. „Sincer, de ceva timp parcă, nu că parcă, de ceva timp nu mai pot tolera unele incompetențe ale unor persoane care conduc acest județ. Nu mă refer la toate, nu am probleme cu toate. Nu am o problemă nici cu cele care mă consideră sau cred unii că am. N-am. Dar nu putem trece cu vederea” a declarat Cristian Marinescu motivaţia sa de a reveni în politică.

„Din 2015 până anul trecut am primit propuneri de la diverse partide. Nu aș putea spune că de la toate, dar de la foarte multe partide care sunt existente, să zicem, acum pe piața din România. Mai pe scurt, ceea ce m-a determinat să revin în politică, cred,  împreună cu alte persoane să reușim să facem ceva bun pentru acest județ, pentru acest oraș și de ce nu pentru această țară”, a declarat Marinescu.

Marinescu a ţinut să mulţumească preşedintelui PER, Dănuţ Pop. El a mulţumit pentru sprijin şi preşedintelui executiv Mohammad Murad, o persoană implicată în patronatul din turism.

”Alături de colegi, alături de președintele organizației din Sibiu, domnul Gligor, îmi doresc să fac o politică ecologică, o politică corectă și să nu dezamăgesc. Vă asigur că PER cel puțin la Sibiu va avea candidați care vor pune în primul plan cetățeanul. Miza mea și cel mai mare subiect pentru care o să mă lupt pentru Sibiu o să fie sănătatea. Deci n-o să tolerez nicio asistentă, niciun cadru medical, pe nimeni care greșește în fața cetățeanului. Deci când i vorba de sănătate, trebuie lăsat la o parte orice. Și culoare politică, și prietenii, și relații, și pile și tot. Când vorbim despre sănătate nu trebuie să închidem ochii la nimic. Și sunt persoane în Sibiu care săptămânal sau lunar închid ochii” a declarat Cristian Marinescu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri