VIDEO-FOTO: Exercițiu ISU la Teatrul Național “Radu Stanca” din Sibiu

Știri din Județ

ISU SIBIU a desfășurat un exercițiu în teren la Teatrul Național “Radu Stanca”din Sibiu. Pompierii militari sibieni se antrenează periodic pentru a testa modul de intervenție, dar și timpul de răspuns.

Aceștia au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD. Traficul în zonă a fost restricționat pe o bandă.

“Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în sala de spectacole a Teatrului Național în care au fost surprinse 3 persoane. Personalul din cadrul teatrului (peste 20 persoane) s-a autoevacuat, conform planurilor de apărare împotriva incendiilor, în locurile de adunare stabilite în regulamentele interioare, înainte de sosirea forțelor. Din păcate, trei persoane au fost surprinse de izbucnirea incendiului în sala de spectacole și au fost evacuate, în siguranță de către salvatorii sibieni. Acestea au fost evaluate medical și au primit îngrijiri medicale la fața locului de către personalul specializat. La acest exercițiu au participat peste 25 de pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale ( stingere cu apă și spumă, descarcerare și de asistență medicală specializată).” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri