26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin”, organizat la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Știri din Județ

În perioada 6-8 iunie 2022, a doua ediție a Festivalului Concurs de Teatru „George Constantin” se va desfășura la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu. Manifestarea este organizată de Asociația „Round Table 22 Sibiu” și „Club 41 Sibiu” și se adresează tuturor elevilor pasionați de teatru și interpretare dramatică. Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin” cuprinde trei secțiuni: Recitare, Monolog și Teatru scurt, iar elevii se pot înscrie în cadrul a trei categorii de vârstă: cls. I-IV, cls. V-VIII și cls. IX-XII.

Informații detaliate privind programul, regulamentul de participare și accesul se pot obține online și telefonic (Lucian Dragotă – nr. tel. 0746 830 757). Înscrierea participanților în concurs se face până în data de 1 iunie 2022, fișele de înscriere fiind disponibile online. Formularele de înscriere completate se colectează la sediul Bibliotecii ASTRA Sibiu – Compartimentul pentru Copii și Tineret (Str. George Barițiu, nr. 7, et. 1).

Concurenții au posibilitatea de a se înscrie la toate cele trei secțiuni, jurizarea fiind realizată pentru fiecare secțiune în parte. Întregul eveniment se va încheia cu Gala Laureaților (miercuri, 8 iunie, ora 17:00), în cadrul căreia se vor acorda premii și diplome pentru cele mai reușite prestații artistice ale tinerilor actori. Participarea publicului larg și a susținătorilor participanților la Festivalul Concurs de Teatru se face în baza achiziționării unui bilet în valoare de 10 lei/ zi. Biletele pot fi achiziționate în cadrul unităților de învățământ participante sau înaintea intrării la eveniment.

Organizarea Festivalului Concurs de Teatru „George Constantin” are caracter caritabil, fondurile strânse fiind destinate susținerii Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!” a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, al cărei obiectiv este îmbogățirea colecțiilor de publicații noi destinate publicului tânăr – copii și adolescenți.

Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin” va avea loc în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 5, et.2), în zilele de 6, 7 și 8 iunie 2022, cu începere de la ora 17:00.

***
Informații referitoare la colecțiile și activitățile Bibliotecii ASTRA Sibiu se regăsesc accesând canalele de comunicare și promovare (
website, facebook, instagram), Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud LibraryDepozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri