spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Un poliţist prins la furat în supermarket

Știri din Județ

Publicitate

Un agent de poliţie a fost prins în flagrant de paznicii unui supermarket din Sibiu cu diferite bunuri alimentare şi cosmetice, pe care acesta dorea să le sustragă. SIBIU INDEPENDENT a aflat informaţia pe surse din interiorul IPJ Sibiu.

Poliţistul lucrează la Secţia 1 Poliţie în municipiul Sibiu (zona Hipodrom). Fratele lui mai mare este şeful unui birou important din cadrul IPJ Sibiu. Conform ultimei declaraţii de avere acesta are alături de soţie două apartamente în Sibiu şi o maşină. De asemenea este membru al Sindicatului DECUS, sindicat al poliţiştilor celebru pentru atacurile la adresa celor care critică conducerea IPJ Sibiu.

Reprezentanţii IPJ Sibiu ne-au comunicat, la solicitarea SIBIU INDEPENDENT:

„La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.30, agentul de pază al unei societăți comerciale, de pe raza localității Șelimbăr, a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr care au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber.

Menționăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de polițistul în cauză în vederea documentării și stabilirii situației de fapt.”

Angajaţii firmei de pază a supermarketului confirmă fapta.(VIDEO)

Am cerut un punct de vedere şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Procurorii sunt cei care instrumentează astfel de cazuri. Vom reveni cu răspunsul procurorilor.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a fost deja informat despre aceste fapte de către conducerea IPJ Sibiu, potrivit surselor IPJ Sibiu.

Acest incident aduce o nouă pată pe obrazul instituţiei IPJ Sibiu. În ultimele luni instituţia a avut parte de câteva dosare penale deschise unor angajaţi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor