spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” vă invită la picnic muzical, în Agnita

Știri din Județ

Publicitate

Iubitorii muzicii populare și nu numai, au ocazia sâmbătă, 18 iunie 2022 să se bucure de un spectacol oferit de elevi ai claselor de canto popular-coordonator profesor Mariana Anghel și instrumente de suflat,in pădurea Steinburg, din Agnita, acolo unde va fi organizat un picnic muzical.

 “Sâmbătă, 18 iunie, avem o surpriză pentru dumneavoastră, cei care doriţi să ascultaţi muzică şi nu cântată de oricine, ci de tineri interpreţi care acum pleacă pe drumul afirmării. Este vorba de Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, câţiva elevi de la clasa mea. Vă invit aşadar, cu mare mare drag, să fiţi părtaşi la acest eveniment de la Agnita, în data de 18 iunie, sâmbătă mai precis. Poate vi se pare diferit sau ciudat, picnic muzical, dar într-adevăr aşa este pentru că va fi o locaţie specială, în natură, iar natura a fost cea care a oferit cele mai frumoase sunete, şi anume, cântecul păsărilor, foşnetul frunzelor. Iată că într-un mediu deosebit, elevii Şcolii Populare de Artă şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, de la clasa mea, vor fi acolo să vă înveselească, să vă ducă un pic de prospeţime şi să vă ofere din bucuria sufletelor lor. Vă îmbrăţişăm cu drag şi vă aşteptăm!”, a declarat Mariana Anghel, profesor de canto popular la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” Sibiu.

Picnicul muzical este organizat de Primăria Oraşului Agnita şi de Cultură ”Ilarion Cocișiu”, cu sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean Sibiu, prin Agenda Culturală.

Odată cu organizarea acestui picnic muzical, autoritățile locale își propun să redeschidă parcul, iar renumita pădure Steinburg să redevină locul de altădată în care se desfășurau serbări câmpenești, un spațiu perfect pentru momente de relaxare și agrement.

Înregistrarea video a declaraţiei doamnei Mariana Anghel îl puteţi descărca de la linkul următor:

https://www.transfernow.net/dl/20220616Im5z4PEv/c649QIbe

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda