19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Istoria se repetă! La primul strop de ploaie, în județul Sibiu, „curg” accidentele rutiere

Știri din Județ

A devenit deja o tradiție, care din păcate ar fi bine să nu se transmită din generație în generație. La fiecare ploaie din județul Sibiu, încep să fie semnalate din ce în ce mai multe accidente rutiere.

Doar în ultima oră, trei accidente rutiere s-au produs în apropierea municipiul Sibiu. Primul a fost între Sibiu și Poplaca, acolo unde două mașini au intrat în coliziune. Cel puțin o persoană a fost rănită iar traficul rutier a fost grav afectat.

Al doilea s-a produs pe DN 1, în zona localității Veștem. Aici, o sibiancă în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Veștem – Sibiu, pe DN 1, km. 298, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în rigola care mărginește partea carosabilă, pe partea dreaptă a direcției sale de mers. Femeia a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital.

Al treilea accident rutier s-a produs în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Moldoveanu. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din jud. Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moldoveanu, a pătruns în intersecția sens giratoriu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în intersecție dinspre strada Ștefan cel Mare de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Șura Mare. În urma coliziunii, pasagera din autoturismul condus pe Ștefan cel Mare, o sibiancă în vârstă de 41 de ani, a suferit vătămări corporale și va fi transportată la spital conștientă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri